top of page

Tips til å spare penger

Senk renten på boliglånet

Selv om konkurransen er stor blant bankene, er det svært mange i Norge som har en veldig dårlig rente uten å være klar over det. Dette er området hvor de fleste har mye å spare. Vi sørger for at bankene tilbyr deg blant markedets laveste rente. Ta kontakt med oss å finne ut hvor mye du kan spare på ditt boliglån! 

Sjekk forsikringene dine

Forsikring er noe vi alle må ha, men visste du at det er enorm forskjell i både pris og vilkår blant de forskjellige selskapene? Undersøkelser viser at 8 av 9 (!) kan spare penger på sine forsikringer. Da er sannsynligheten stor for at dette også gjelder deg. Vi samarbeider kun med de beste selskapene og via oss kan du motta et uforpliktende tilbud på dine forsikringer til både privat og næring.

Refinansier dyre lån og kredittkort

Gjeldsgraden i Norge er svært høy og mange av oss har både forbrukslån og dyre kredittkort. Dersom du har flere forskjellige lån er noe av det absolutt smarteste du kan gjøre å slå disse sammen til ett lån. Vi spesialiserer oss på hverdagsøkonomi og hjelper våre kunder med å samle dyre smålan og kredittkort til ett fordelaktig lån.

Tips til å spare penger: Liste
bottom of page